Schilderen

Verf is bescherming en kleur. Verschillende materialen die worden gebruikt voor bouw en constructie, kunnen niet zonder een beschermende laag. Hout bijvoorbeeld kan gaan rotten, ijzer roesten.

Kleur zorgt niet alleen voor een visueel aspect, maar is ook verbonden met betekenissen en gevoelens. Het laat zien wie wij zijn. De kleuren van uw woning of kantoor zeggen iets over de smaak van de bewoners of over de cultuur van een bedrijf.

contact opnemen


Onderhoud

Loop eens kritisch rond uw woning en vraag u af hoe uw huis zal opknappen van een goede schilderbeurt. Een goed in de verf zittende woning is de beste garantie voor een duurzame bescherming. Daarnaast moeten verf en kleur op elkaar zijn afgestemd. Wie wil zijn woning of bedrijfspand niet beschermen tegen verval? Verf biedt dan vaak de beste en de meest economische bescherming, die relatief snel is aan te brengen. Hiervoor is een vakman nodig!

contact opnemen


Verf advies

Het aanbrengen van verf vereist kennis en vakmanschap. De verf en de toepassing ervan moeten op elkaar zijn afgestemd. Daarom biedt Schildersbedrijf Dooijeweerd ook diensten aan in de vorm van voorlichting, adviezen op gebied van verfsystemen en het gebruik van kleur. Het doel is om degelijk ambachtelijk vakwerk te leveren dat een duurzame bescherming voor uw woning, kantoor of appartement garandeerd.

contact opnemen